Gezelligheid, persoonlijke aandacht, kwaliteit.

Het vakkundige, enthousiaste en gezellige team van Hairstudio Get The Look in Aalsmeer staat voor u klaar! Onze hairstylisten op de Ophelialaan zijn gespecialiseerd in knippen, föhnen en kleuren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een bruidskapsel.

Behandelingen

Bij Hairstudio Get The Look vinden we het belangrijk dat u zich prettig voelt in onze salon, terwijl u het kapsel en de kleur krijgt die bij u past.

Behandelingen en prijzen

We love hair

Ons team bestaat uit 4 vakkundige, enthousiaste en gezellige meiden die allen gespecialiseerd zijn in knippen, föhnen en kleuren.

Ons team
Nieuwe verzorging voor thuis

L'Oreal Professionnel Serie Expert

In 2017 heeft L'Oreal Professionnel Serie Expert zichzelf opnieuw uitgevonden en maakt hiermee een nieuwe stap in de geschiedenis! Met een nieuwe milieuvriendelijkere verpakking en gepersonaliseerde behandelingen voor in de salon en thuis is Serie Expert helemaal vernieuwd!

L'Oreal Professionnel heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om hun ecologische voetprint te verminderen, door middel van duurzame verpakkingsformaten, milieuvriendelijkere verpakkingen en herbruikbare dispensers. Met gemiddeld 13% minder plastic dat gebruikt wordt voor verpakkingen, verbruikt Serie Expert per jaar 58 ton plastic minder voor verpakkingen.

Het haar van elke vrouw is uniek, op basis van verschillende criteria: haartype, eerdere behandelingen en beauty routines. Ook heeft elke persoon verschillende behoeftes en verlangen. Serie Expert biedt 15 soorten lijnen opgedeeld in 4 families om aan alle behoeften te voldoen.