Van 4 t/m 29 april 2017 ontvangt u

de Olaplex herstelbehandeling van €34,95 voor €24,95*

Is uw haar ook zo beschadigd dat het niet meer in model wil blijven zitten en dat het afbreekt? Wilt u weer gezond en glanzend haar? Dan is Olaplex de oplossing!?

Van 4 t/m 29 april 2017 ontvangt u de Olaplex herstelbehandeling van €34,95 voor €24,95*.

Haar wat blootgesteld wordt aan chemische behandelingen zoals kleur en permanent, maar ook door het gebruik van een stijltang of door het haar te föhnen, raakt beschadigd. Slap en futloos haar dat zelfs kan afbreken is het gevolg.

Door al deze invloeden kunnen de verbindingen (zwavelbruggen) in het haar zwak worden. Olaplex herstelt de zwavelbruggen waardoor het haar weer gezond, sterk en glanzend wordt! Omdat we Olaplex ook in de kleur kunnen toevoegen zal het haar niet verder beschadigen. Door tevens de onderhoudskuur voor thuis te gebruiken wordt uw haar nog sterker tussen de verfbeurten door en houdt u het in conditie!

Bel naar 0297 325 671 voor een afspraak of kom langs wanneer het u uitkomt.

*bij lang haar wordt hierop een toeslag berekend

Maak online een afspraak
Your wish listables

Olaplex No. 3 Hair Perfector

Om uw haar thuis verder te kunnen verzorgen is er Olaplex No. 3 Hair Perfector. Zo wordt uw haar nog sterker tussen de verfbeurten door en houdt u het in conditie.

Breng 1 keer per week een rijke hoeveelheid aan op droog haar. Spoel het uit en was en verzorg het haar met de producten die afgestemd zijn op het haartype. Olaplex geeft volgens de kappersindustrie de garantie om het haar veel vaker te kleuren zonder de gebruikelijke beschadiging.

Onze acties als eerste ontvangen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste de komende actie(s) in de salon, productinformatie en tips & tricks.

Aanmelden nieuwsbrief